Ny uppdate

Hm, undra om det finns något bra sätt och mobil blogga ifrån? nån bra app eller så som man inte kan sitta något vid datorn när lillfröken är vaken för då ska hon bara vara med och knappa. Skulle ju vara så mycket enklare för mobilen sitter jag ju vid... Får klura på det när jag fått tillbaka min mobil som är på lagning, eller om jag får en ny det får vi se, den har iaf badat i tovas pool... Så nu ahr ajgm in gamla xpressmusik mobil och det känns som man är på 90 talet igen som man inte kan surfa eller så på den.

Men men, lillbror har fyllt år, vi har haft våran 4-års dag (9.e juli) men den firades i lördags med lite bio och middag bara jag och Jesper. Så Tova var hemma och lekte med mormor, morbröderna + sin kusin Emma. Hon sov lite middag, åt lite och fick sen leka med morfar när han kom hem från jobbet, han vart lite besviken att vi kom bara en stund efter hehe! Men det vart lite fika och sen en dans uppvisning från Tovas sida!

Hon bara växer och växer och växer. Det händer så mycket för varje dag som går. Man kan nästan inte förstå att tiden går så snabbt, känns nästan som man missar så mycket fastän jag jämt är med henne(?)

Just det Jesper har blivit vuxen också, han köpte oss en tavla i lördags när vi var i kista!

Idag har mormor varit här så vi har gått en sväng till centrum och handlat lite fleece kläder som va på rean för halva priset så det blri superbra till hösten när hon går på dagis. Köpte även ett par galonvantar så hon kan vara ute och leka i regnet på dagis som dom jämt är ute nästan.
Sen vart det lite fika på Tovas fina bänk hon har och sen åkte vi till Stinsen för jag skulle ha lite papper till mormors inbjudningskort och även kolla så allvädersskorna är lagom i storlek till hösten och då vart det även ett par ordentliga höstskor också som tål väta. Hittade även 4 Bamse böcker på ica maxi för endast 100:-
Sen vart det även en lurv fleece tröja med luva och fickor som man kan ha som extra tjock tröja eller så (skulle själv gärna haft en ;) ) Sen åkte vi hem till brorsan och grillade lite kött och pommes. Och Tova plockade massa jordgubbar och smultron och åt så hon orkade inte så mycket mat hehe.

Vi har även fått upp en klocka i vardagsrummet och så har Jesper vart duktig och fogat runt diskbänken också som det hade släppt och läckte ner under...

I veckan som kommer så ska vi väl inte göra så mycket och sen på torsdagkväll kommer Jesper syster och Peter hit och stannar över helgen, ska bli trevligt. Ska gå på skansen på lördag tänkte vi och kanske äta något gott också=)


Så kul att vara ute och plaska
 

Dansar i sina nya regnkläder
 

Ska ABSOLUT bada i piteå 
 
 Nya regnkäder
  

Visst var dockvagns liften för mig???


 

Fina dockvagnen
 

Har börjat "klä ut sej" i våra skor och har även gärna en påse på armen 
Myspys i sängen
 

Russin fika med Albin på fina bänken
 
Har valt kläder själv idag, ett mycket bra val som det var super varmt ute 

Hallå hallå?

OJ

Ojojoj, en hel månad har gått.
Vi har gjort massor och ingenting egentligen.
Det började med att det var toppenfint väder och  vi har lekt massor med Freja och Albin, hade lite pool party här hemma så Tova och Freja badade och Albin kollade på. Sen vart det lite mys med mormro och morfar. Sen vart Tova magsjuk, spydde massor, trodde först att det bara var överansträngning + värmen, men hon fortsatte spy hela natten lång, hela dagen efter m.m. gick jätte bra att gå i henne dricka men ingen mat (men kunde ha vart värmen också) hur som så fortsatte hon spy från onsdag kväll till fredag morgon och då slutade hon även att dricka och kissa, kissade inget på ca 12 timmar och då åkte vi till danderydakuten för barn. Där fick vi ingen hjälp alls förutom en isglass åt henne som hon ändå inte vill ha. Efter ca 3-4 timmar där tyckte dom att hon började se lite slö och och skickade oss vidare till Astrid lindgrens för att få dropp, men hallå, borde inte DS kunna ge dropp åt ett barn? Aldrig mer att ajg åker dit när det är något! Väl på Ks fick hon först ett snabbverkande dropp under kvällen och sen fick vi ligga kvar över natten och då fick hon ett långtidsverkande dropp- Dom ville se att hon kunde få behålla någon vätska hon fick i sej. Hur som ett par dagar efter det vart hon piggare och bätter och började busa igen. Var hemskt och se att hon inte brydde sej om något. Man vart heeeelt förstörd själv. Efter en vecka Tova insjuknade vart jag och Jesper dåliga, och som tur är har vi värdlens snällaste tjej som kan leka själv, så vi kunde bara sitta i soffan medans hon roade sej själv! Super duktig tjej! Annars hade det inte funkat! Eller jo mormor och morfar hade kunnat passa henne då men vill inte smitta dom i onödan. Sen kom både pappa och mormor hit med mat och handlat åt oss =)

Och idag har vi kommit hem efter lite semester i Junsele och hos faster Jessica och Peter i Piteå. Blivit lite av en tradition och fira midsommar i junsele, vart ju trotsallt där och då jag och Jesper träffades. Tänka sej att det redan har gått 4 år sen... Minns det som om det vore igår!
Tova hade även fått med sej en bänk hem som farfar hade byggt åt henne så hon kan fika med sina kompisar på. Får ta och köpa ett parasoll till det nästa år, när hon har mer ro i kroppen och kunna sitta stilla där och äta m.m.
Fick även träffa Jimmy och Jannikes söta lilla dotter!
Hmm vad har mer hänt... Nu ska Jesper iaf jobba en månad och sen blir det semester igen de två första veckorna i augusti och sen efter det börjar Tova på dagis den 15 augusti. Usch vad tiden går fort... Men hon kommer stor trivas där utan tvekan. Måste nog bara inhandla regnkläder till fröken också, annars har vi nog det mesta (?)

Idag när vi kom hem så fick Jepser åka och handla lite kylvaror och då fick jag även en bukett blommor, så söt han är ibland =)
Sen fick han även bygga ihop bänken och så klippte han gräset lite och jag har börjat plocka av vinbären fr¨n buskarna, så himla mycket och som dom sitter så tätt så får dom ingen sol på sej heller. Men i höst ryker dom (får flytta till mormor) så vi får större baksida.

Näe nu ska jag ta och sova lite...
Nattinatt!


RSS 2.0