Kalas helg

Då var första kalaset avklarat igår när familjen kom. Mamma, mormor och Tim kom redan vid 2 för att träffa Tova lite mer. Hon var jätte pigg och glad som hon hade sovit middag mellan 10-12. Men innan alla kom runt halv 4- 4 så hann hon bli jätte trött som hon redan sprungit runt och lekt pajas hela tiden innan... Men det hjälptes av att öppna lite paket så fort alla kommit vid 4. Hon fick sanlåde leksaker, 2 böcker, en sagobok och en pekbok, en bobby car med släp, en barbapappa och en mohincicin kan inte stava det. Hon vart överlycklig för allt, hon är en väldigt tacksam unge som gillar det mesta. Men barbapappan var den bästa, den hade hon redan valt ut själv i affären och så fick hon den av Calle. Sen efter det vart det tårta för lilla fröken men dom korten ligger på kameran. Sen när alla hade gått runt 6 tiden så fick fröken lite välling och sen slockna hon som en klubbad säl och sov till kvart i 6 i morse.

Sen idag har vi varit på fika hos min brorsa som fyllde 26 år och tyvärr fick jag lov att väcka henne från hennes vila så hon hann bara sova en timme tyvärr men lillebror kom och hämtade oss som Jesper jobbade. Men hon var pigg och glad för det hemma hos dom. Sprang runt och pilla och kolla. Sen hittade hon sin babysitter hon hade som liten. Och då vart det full fart på henne, hon prata me djuren där, och tog på dom och sen börja hon sjunga lalalala. Hon är så himla söt =) Hon hade verkligen saknat sin babysitter, men hon är ju för tung för den, vår stora tjej. Tova är himla ego, Tony lekte med henne och en nalle som Tony sen gav till Emma (kusinen) men då vart Tova arg och slog bort den gång på gång. Emma fick INTE ha den utan Tova gav tillbaka den varje gång till Tony hehe.

Ja det är väl det som hänt i helgen.

Imorgon bitti vid 7 ska vi förhoppningsvis vara på mitt jobb och äta frukost med några jobbarkompisar. Får se hur dagen börjar med lilla fröken, men vi brukar ju kliva upp tidigt så det borde bli utmärkt, men man ska aldrig säga aldrig, säkert bara för att vi har bestämt en tidig tid kanske hon tar sovmorgon bara för att. Men hon har ju inte gjort det hittills. Så det återstår och se hur det bli. Ska se om vi kanske kan föröska ta oss till öppnis på tisdag också och leka lite. Tror fröken behöver träffa lite barn och lära sej att dela med sej :P
            
Den saknade babysitternr hehe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0