Vart på bvc idag och fått sprutor...

Vart en sväng till jakan i tisdags och köpte nya ute skor åt Tova, dom jag köpte på rea förut är för klumpiga för henne, hon kan knappt lyfta fötterna i dom och ändå så var det mina första gå skor typ. Men men dom nya är super bra och hon sprang runt i centrum alldeles jälv och var så lycklig. Hon i affären var jätte förvånad över att hon kunde gå själv när hon var så liten. Tycker det är så kul att så många nästan blir chockade över att hon kan gå så bra och nästan springa, våran duktiga lilla tjej!
Igår gjorde vi nog inte så himla mycket tror jag... Jag, Tova och Bamse var ute och skotta bort det sista lilla som fanns kvar på tomten så det ska tina bort. Hon tyckte det var jätte kul och gå runt ute och det var inga problem alls att gå på grus eller så heller, såå skönt!

Idag har vi varit på Bvc och fått två sprutor, en i varje ben och hon sa ingenting, hon är så himla duktig! Sen var hon 74,5 cm lång också, har blivit så stoor, trodde hon hade vuxit mer på längden som de flesta kläder börja bli precis lagom eller för små. Men men hehe =) Sen åkte vi hem till mamma så Tova fick träffa mormor och gammel mormor, och trots att hon inte sovit någon middag var hon så himla lycklig och glad och busig. Sen vid ett tiden så åkte vi hemmet så hon skulle hinna sova lite middag tills morfar skulle komma förbi och hälsa på, han åker ändå förbi här idag som han vart på kurs. Men Tova ville inte sova något innan han kom så dom lekte lite o ch sen vart det middag och vid kvart i 6 typ så gick vi ut med Bamse och då somnade hon nästan på en gång. Så när vi kom in igen 20 över 6 så fick hon välling och sen bums ner i sängen som hon var så trött. Får se hur bra/dåligt hon sover inatt nu som hon inte har sovit någon middag alls idag och så klev hon ändå upp kl 5 imorse...

Ska försöka och komma ihåg och lägga in kort imorgon på datan så jag kan lägga in lite här =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0